De zending naar Brazilië is al eeuwenoud. Het begon als een met name Katholieke zending om de mensen in Brazilië te bekeren tot het Christendom.

Tegenwoordig is de zending in Brazilië een stuk diverser. Er zijn niet alleen zending teams die vanuit het geloof werken, maar ook tal van organisaties die het leven van arme Brazilianen proberen te verbeteren.

Deze website geeft extra informatie over de verschillende zending teams in Brazilië. Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je graag geld doneren? Neem dan contact met ons op. 

Name It Kinderkleding inzamelingsactie 

Heb jij Name.It Kinderkleding? Wil jij het doneren aan arme kinderen in Brazilië? We hebben een grootschalige inzamelingsactie opgezet om Name It Kinderkleding in te zamelen voor verschillende zendelingen en organisaties in Brazilië. Deze organisaties en teams zullen de kleding in hun eigen omgeving uitdelen aan kinderen die geen kleding hebben.

Name It Kinderkleding

Name it kinderkleding

Het klinkt voor een Nederlander een beetje raar. Wij willen namelijk heel graag kledingdonaties ontvangen, maar graag wel kleding van goede kwaliteit. Waarom? Wil jij in tweedehands kleding lopen? Wil jij het idee krijgen dat anderen over je roddelen omdat je in oude, afgedankte kleding loopt? Waarschijnlijk niet.

Brazilianen zijn nog meer ijdel dan Nederlanders. Nederlanders denken dan: ‘Ze hebben niet veel te willen en moeten blij zijn met wat ze krijgen’. Dat is een Nederlandse manier van denken, gebaseerd op de Nederlandse cultuur en Nederlandse normen en waarden. In letterlijk elk land van de wereld gelden echter andere normen, waarden, ideeën, tradities en gebruiken dan in Nederland.

Brazilië is heel anders dan Nederland. In Brazilië denken ze ook heel anders. Net zoals jij niet in tweedehands kleding wilt rondlopen, willen ze dat in Brazilië ook niet. In Brazilië zijn ze bovendien heel erg gefocust op hun uiterlijk. Dat is een feit. Het zit in hun cultuur dat ze er graag goed uit willen zien.

Name It Kinderkleding is een erg mooi kledingmerk voor kinderen. Name It Kinderkleding is van goede kwaliteit, stevig en gaat dus niet snel stuk. Dit is belangrijk. Dan kunnen de kinderen in Braziliaanse sloppenwijken lang met deze kleding doen. Bovendien is Name It Kinderkleding heel erg goed voor hun zelfvertrouwen om er goed en verzorgd uit te kunnen zien.

Name It Kinderkleding is een goed Nederlands merk. Graag willen we de Braziliaanse kinderen kleding geven van goed kwaliteit. Het is iets extra. Zou jij het leuk vinden om Name It Kinderkleding te krijgen? Waarschijnlijk wel. Om precies dezelfde reden vinden de kinderen in Braziliaans favela’s het ook leuk om Name It Kinderkleding te krijgen. Help dus mee en doneer!

Kledinginzamelingsactie

In samenwerking met Amazingkids.nl zamelen we Name It Kinderkleding in voor kinderen in Braziliaanse steden niet minder gefortuneerd zijn dan wij. Ze leven vaak in favelas. Dat zijn sloppenwijken in Brazilië. Het leven is hier zwaar, gevaarlijk en voor velen uitzichtloos.

Wij willen ze een hart onder de riem steken met mooie kleding van Name It Kinderkleding. Bovendien willen we ze helpen bij een basisbehoefte: kleding. Kleding beschermd deze kinderen tegen de felle zon, maar beschermd hun huid ook tijdens het spelen en rondrennen door de buurt.

Hoe doneer je Name It Kinderkleding?

Je kunt zelf tweedehands of nieuwe kleding doneren door het af te geven bij een inzamelingspunt bij jou in de buurt. Verschillende kerken doen mee. Bij deze kerken is er een persoon die zich speciaal bezighoudt met donaties voor Brazilië.

Je kunt ook geld doneren. Dit geld zullen we gebruiken om met korting bij Amazingkids.nl verschillende kledingstukken van Name It Kinderkleding te kopen. Bovendien kunnen we met het geld kleding kopen waar we behoefte aan hebben, zodat zowel jongen als meisjes en kinderen met verschillende maten de kleding kunnen ontvangen.