Ook dit jaar stappen er steeds weer meer mensen over van energieleverancier. Door de sterke concurrentie tussen energieleveranciers levert een overstap vaak wel een besparing op tot wel 300 euro per jaar. Consumind legt je graag uit hoe een overstap in werking gaat en hoe je zoveel kunt besparen door energie vergelijken.

Energie vergelijken in drie stappen

Je kunt alle websites van de energieleveranciers af gaan en handmatig een vergelijking maken óf je kunt gebruik maken van een energievergelijker. Met 23 energieleveranciers in Nederland kun je dus het beste voor het laatste kiezen. De energie-experts van Consumind hebben namelijk deze energieleveranciers al voor je op een rijtje gezet en jij hoeft dus zo min mogelijk te doen. Volg deze drie stappen om te starten met energie vergelijken:

  1. Vul je huidige energieleverancier, postcode, huisnummer en verbruik in;
  2. Voer je overige persoonlijke gegevens in;
  3. Bekijk direct de vergelijking van alle energieleveranciers op basis van de door jou ingevulde gegevens.

Je kunt hierna direct kiezen om over te stappen naar een andere energieleverancier. Zo bespaar je op je vaste lasten en hou je aan het einde van het jaar geld over! Energie vergelijken en besparen doe je dan ook via Consumind!

Wat zijn de voordelen van een vergelijking?

Er zitten verschillende voordelen aan het maken van een energievergelijking via Consumind. Je hebt snel inzichtelijk hoeveel je kunt besparen, je krijgt persoonlijk advies op basis van je ingevoerde verbruik en het is volledig kosteloos en vrijblijvend!

Daarnaast mocht je willen overstappen, heb je altijd nog veertiendagen wettelijke bedenktijd. In deze periode kun je nog kosteloos afzien van je overstap. Mocht je er toch nog twijfel over hebben of een goedkopere aanbieding gekregen hebben. Dit is vaak af te raden omdat hierbij adertjes onder het gras over het hoofd worden gezien. Maak je gebruik van de vergelijking van Consumind, dan hoef je hier niet bang voor te zijn.

Start daarom vandaag nog met energie vergelijken en bespaar tot wel 300 euro op je energiekosten aan het einde van het jaar. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je gas en stroom. Prettig geregeld.